Tiroler gröstl
15 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd de ui in ringen en de braadworsten in plakjes
- Bak onder voortdurend omscheppen de rösti, spekblokjes en braadworst goudbruin
- Voeg peper en zout naar smaak toe
- Smelt de boter in de pan en fruit hierin de uienringen en roerbak heel even de bladspinazie en de gedroogde tomaatjes mee
- Bak in een koekenpan de spiegeleitjes, probeer de dooier heel te houden
- Schep de gröstl in diepe borden samen met de uitgelekte wilde bladspinazie en gefruite uienringen en leg er de spiegeleitjes op
- Bestrooi alles met grof gehakte peterselie
Maak dit gerecht ook eens gezellig buiten in een gietijzeren pan op de BBQ
Wat drink je hierbij: Zillertal bier
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 920 kcal
- 61 g vet waarvan 26 g verzadigd
- 47 g koolhydraten
- 41 g eiwit
- 9 g vezels
- 4,1 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen